Tuintonen Festival

Locatie:
Dorpsstraat in Watergang, Watergang
Categorie:
sport
Datum en tijd(en):
Zaterdag 15 Juni - 13:00 - 18:00
Toegangsprijs:
Gratis

Zaterdag 15 juni zal Watergang in het teken staan van het 12e Tuintonen Festival. Dit akoestische muziekevenement is een begrip in Watergang en omstreken. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur zullen verschillende muzikanten en bands optreden in tuinen aan de Dorpsstraat en in de kerk van Watergang. De toegang is gratis, dus dit is een evenement dat je niet mag missen!

Het festival zal spectaculair worden geopend door het Kamerorkest En Suite, waarna het feest losbarst in Watergang. Naast de vele muziek in de verschillende tuinen zijn er tussen de optredens door ook diverse drankjes en hapjes te verkrijgen op diverse locaties en kunnen kinderen worden geschminkt. En gedurende het hele festival zijn de beroemde pizza’s van Gibraldi’s te krijgen nabij de Dorpsstraat 29.

Elke locatie kan slechts een beperkt aantal bezoekers per optreden herbergen, dus kom op tijd naar de voorstellingen die je echt niet wilt missen. Het gedetailleerde programma en meer informatie is te vinden op de website van Tuintonen Festival (www.watergang.info/tuintonen)

De organisatie kijkt uit naar een mooie dag vol vrolijke noten en vooral veel gezelligheid. Het Tuintonen Festival is een evenement waar jong en oud van kunnen genieten. Kom dus op 24 juni naar Watergang en geniet van de prachtige muziek in de sfeervolle tuinen van dit pittoreske dorpje.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan