Reddingbootdag Marken

Locatie:
Marken, Haven, Marken
Adresgegevens locatie:
Havenbuurt 1a, 1156 AL Marken
Categorie:
overig
Datum en tijd(en):
Zaterdag 25 Mei - 10:00 - 16:00
Gestopt sinds 24 Mei 2024
Toegangsprijs:
Gratis - meevaren voor donateurs, of wordt donateur!

REDDINGBOOTDAG KNRM MARKEN 2024
25 mei 2024

Op zaterdag 25 mei 2024 opent de KNRM door heel Nederland haar deuren voor haar donateurs, jonge redders en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij. Zo ook Station Marken. Iedereen is tussen 10:00-16:00 uur van harte welkom. Wij willen hiermee onze donateurs bedanken en laten wij zien wat de KNRM zoal allemaal doet. Het wordt een leuke dag voor jong en oud.

Er wordt er een demonstratie 'man over boord' gegeven, is er een stand met verkoop van KNRM-artikelen, staat er een springkussen voor de kinderen en wordt er gebakken vis en Markertaart verkocht. Een van de hoogtepunten is uiteraard de mogelijkheid om mee te varen op een van de reddingsboten.

Meevaren op de reddingboot
Donateurs van de KNRM en de jonge redders kunnen meevaren op een van de reddingboten. Voor mensen die nog geen donateur zijn is er uiteraard de mogelijkheid om dat ter plaatse te worden en zo een plek op de boot te bemachtingen.

De bemanning van de reddingboten zorgt dat jong en oud een zwemvest aan krijgen als ze meevaren en houden in basis iedereen veilig. Uiteraard blijven de ouders of begeleiders wel ten alle tijde de zorg houden voor hun kinderen. Zo ook bij het springkussen!

We zien jullie graag zaterdag 25 mei!

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan