Meezeilen naar de Markerwadden

Locatie:
Haven Monnickendam, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
't Prooyen 6 tegenover, 1141 VD Monnickendam
Categorie:
sport
Datum en tijd(en):
Zondag 16 Juni - 09:00 - 18:00
Toegangsprijs:
€ 110,00 pp, Kinder tot 12 ja € 55,00, Kinder tot 4 jr gratis

Op zondag 16 juni organiseert ‘Zuiderzee Zeiltochten' een bijzondere meezeiltocht naar de prachtige Marker Wadden op hun mooie traditionele Tjalk Zuiderzee!

Het vertrek is vanaf de haven van Monnickendam en van 9.00 tot 18.00 uur ga je lekker meezeilen naar de Marker Wadden en terug. Iedereen is welkom! Je leert elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en daarna zetten jullie onder deskundige leiding van de bemanning gezamenlijk de zeilen.

Wij hebben zo’n 3 uur nodig om de eilanden te bereiken. Tijdens het zeilen wordt een lunch geserveerd met huisgemaakte soep en vers belegde broodjes. Rond 13.30 uur komen we aan en kunnen jullie onder begeleiding van een gids de prachtige natuur-in-wording bekijken. Om circa 15:30 uur zeilen wij weer terug naar Monnickendam, met tegen de avond een lekkere pastamaaltijd. In de prijs van € 110,00 pp, kind tot 12 jaar € 50,00 pp, kind tot 4 jaar gratis, is inbegrepen de ontvangst met koffie, de lunch en een vegetarische pasta. Drankjes kunnen aan boord worden gekocht. (Bij weersomstandigheden zoals veel wind -> Bft 6 en regen houdt Zuiderzee Zeiltochten zich het recht voor om deze reis om veiligheidsredenen te veranderen naar een andere bestemming!)

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan