Zeilen op Pinksteren

Locatie:
Haven Monnickendam, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
't Prooyen 6 tegenover, 1141 VD Monnickendam
Categorie:
sport
Datum en tijd(en):
Zondag 19 Mei - 11:00 - 17:00
Toegangsprijs:
€ 85,00 pp, Kinder tot 12 jr €42,50, Kinder tot 4 jr gratis.

Op zondag 19 mei 2024 Pinksteren, organiseert 'Zuiderzee Zeiltochten' een meezeiltocht op hun mooie traditionele Tjalk Zuiderzee!

Het vertrek is vanaf de haven van Monnickendam en van 11.00 tot 17.00 uur ga je lekker mee zeilen op het Markermeer. Iedereen is welkom! Je leert elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en daarna zetten jullie onder deskundige leiding van de bemanning gezamenlijk de zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig en iedereen die zin heeft mag het schip onder leiding van de ervaren schipper besturen. Bij mooi weer blijven we de hele dag op het water, maar er kan ook een tussenstop in Volendam, Marken of Edam gemaakt worden. Alles afhankelijk van waar de wind jullie brengt.

De prijs voor deze mooie meezeiltocht is € 85,00 per persoon inclusief ontvangst met koffie en thee en iets lekkers en lunch met vers belegde broodjes en huisgemaakte soep. Drankjes zijn exclusief, maar kunnen aan boord gekocht worden. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €40,- per persoon en kinderen tot 4 jaar gaan gratis mee. Je kunt direct boeken via de webshop: https://zuiderzeezeiltochten.nl/webshop/meezeilen-op-ijsselmeer/.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan