Het Elisa Marangon Kwartet brengt een ode aan het Italiaanse lied

Locatie:
Broeker Kerk te Broek in Waterland, Broek in Waterland
Adresgegevens locatie:
Kerkplein 13, 1151 AH Broek in Waterland
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zondag 26 Mei - 16:00 - 18:00
Toegangsprijs:
18,50

E ricominciò il suo canto (En ze begon opnieuw te zingen)
Een eerbetoon aan het Italiaanse lied door Elisa Marangon (stem), Max de Aloe (chromatische mondharmonica), Mateo Giudici (gitaar) en Pietro Aloi (piano).
Over het Elisa Marangon Kwartet: Elisa Marangon vertelt in woord en muziek tijdloze verhalen over liefde en verlies. Zij combineert een rijk, inventief gebruik van de Italiaanse taal met melodische verfijning in individuele verhalen over leven en dood en collectieve verhalen over reizen en migratie.Het innovatieve kwartet van Elisa Marangon brengt liederen ten gehore, waarbij de puurheid van het geluid van stem en piano wordt onderstreept door de kleurrijke nuances van gitaar en mondharmonica.
Over Elisa: In Italië, waar zij is geboren en getogen, studeerde Elisa klassieke en jazz piano, zangtechniek, en popsong. Sinds 2010 doceert zij jazz- en popsong, pianobegeleiding, muziektheorie, harmonie, compositie en arrangement. Elisa woont momenteel in Broek in Waterland. Zij is als muzikant actief in Italië. In Nederland, Zweden, Frankrijk en Zwitserland heeft zij gespeeld in jazzclubs en op jazzfestivals. Ze heeft albums gemaakt als zangeres en zangeres-pianist. Toegangsprijs is inclusief een drankje. Info en kaarten: www.broekerkerk.nl.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan