Huiskamerfestival 2024

Locatie:
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Vrijdag 28 Juni - 19:00 - 01:00
Loopt nog tot Zondag 30 Juni
Toegangsprijs:
35,00

HARTVERWARMEND THEATERWEEKEND

Op 28 en 29 juni 2024 staat heel Broek in Waterland weer in het teken van Theater-met-een-hoofdletter-T. Op het 7e Huiskamerfestival kun je je hart ophalen aan twee avonden bomvol cabaret, zang, muziek en kleinkunst in de prachtige huiskamers van ons mooie dorp én in de grote huiskamertent op het Kerkplein. De eerste namen zijn bekend:
♥ Singersongwriters Tim Knol en Joost Botman. Een gelegenheidsduo van warme stemmen die prachtige liedjes uit hun eigen repertoire en dat van anderen spelen, doorspekt met goede verhalen en een vleugje humor.
♥ Cabaretier Johan Goossens. Stond ooit voor de klas en schreef daar hilarische, ontroerende en grappige columns in het Parool over onder de titel: Wie heeft er wél een boek bij zich? Sinds 2006 staat hij als cabaretier en acteur op het podium, al heeft hij nu een tussenjaar.
♥ Maaike Zingt. Prachtige songs en een kijkje in het bijzondere leven van Carole King. Wie kent ze niet: A natural woman, I feel the earth move en You’ve got a friend. Maaike Evers brengt met de Fan Band (o.a. met Evert Jan de Jong) een ode aan een van de absolute top songwriters.

De kaartverkoop begint half mei. Voor vrienden begint de kaartverkoop een week eerder. Ook onze vriend worden? Ga dan naar onze website en steun ons. Vinden we heel lief ♥

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan