Winterfair

Locatie:
Dorpshuis Het Trefpunt, Marken
Adresgegevens locatie:
Kerkbuurt 90, 1156 BM Marken
Categorie:
overig
Datum en tijd(en):
Zaterdag 9 December - 15:00 - 20:00
Toegangsprijs:
Gratis

Zaterdag 9 december aanstaande is het weer zo ver, dan is onze jaarlijkse Winterfair van 15.00 tot 20.00 uur in Dorpshuis Het Trefpunt.

Kom je ook gezellig je kerstcadeaus bij ons kopen? Om 15.00 uur openen wij die dag onze deuren. De fair is in zowel de Grote Zaal als de Foyer voorzien van allemaal mooie (handgemaakte) producten van lokale bodem en omstreken. Het aanbod gaat van kleding, lingerie, kinderspeelgoed, kerstartikelen, woonaccessoires, tot verloting van nog veel meer.
Het aanbod op de markt is dusdanig groot, dat aanmelden voor een kraam helaas niet meer mogelijk is. We hopen andere verkopers in een volgende editie te mogen verwelkomen.
Ook Het Trefpunt zelf zal weer vertegenwoordigd zijn op de fair, met informatie over onder andere onze cursussen en de fitness. Nieuwsgierig naar de fitnessruimte? Een vrijblijvende rondleiding is ook dit jaar weer mogelijk. Verder zijn vragen en suggesties altijd welkom.

Voorstelling van de Streetdance kinderen
Aan het einde van de middag rond 17.30 uur zal er op het podium een Streetdancevoorstelling gegeven worden, uitgevoerd door Marker kinderen.
De voorstelling bestaat uit twee groepen:
• Groep 1: leeftijd van 4 – 6 jaar
• Groep 2: leeftijd van 8 – 12 jaar
De kinderen volgen de cursus Streetdance op maandagmiddag in ons dorpshuis. Kom vooral kijken naar het resultaat van de jonge generatie Markers die genieten van hun danspasjes die zijn bijgebracht onder de bezielende leiding van Aisha de Groot.

Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan