Meet & Greet met Splinter Chabot

Locatie:
Bibliotheek Waterland, Purmerend
Adresgegevens locatie:
Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Zaterdag 25 November - 14:00 - 14:30
Toegangsprijs:
gratis

Ontmoet Splinter Chabot
Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog. Hij is auteur van de bestseller ‘CONFETTIREGEN’, presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow ‘SPLNTR!’, en is bij dezelfde omroep te zien in het programma ‘Ondertussen aan de Hofvijver’ waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt. In april 2022 verscheen zijn nieuwste boek ‘als de Hemel genoeg ruimte heeft’.

Debuutroman
In het begin van 2020 verschijnt zijn debuutroman ‘CONFETTIREGEN’. Het boek wordt een bestseller, stond op de shortlist van de Hebban Debuutprijs en het Beste Boek voor Jongeren en wordt verfilmd door Michiel van Erp. In november 2020 verschijnt zijn tweede boek getiteld ‘Roze Brieven’ - een bundeling van de meest bijzondere, ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties die hij heeft ontvangen na de verschijning van ‘CONFETTIREGEN’, inclusief Splinter zijn reactie op deze brieven.

Beide boeken staan in de Regenboog Top 100: CONFETTIREGEN op 1 en Roze Brieven op 4. In september 2021 is Splinter een van de auteurs, samen met de schrijvers Khalid Boudou en Aimée de Jongh, van de verhalenbundel ‘3PAK’, het Boekenweek van Jongeren geschenk.

Signeren
Laat je boek door Splinter signeren. Heb je geen boek? Geen nood, boekhandel Het Leesteken is aanwezig met een boekenverkoop.

(foto: Tom Cornelissen)

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan