Expositie Nanna Lahn

Locatie:
Toren Grote Kerk, Monnickendam
Categorie:
expositie
Datum en tijd(en):
Maandag 2 Oktober - 12:00 - 16:00
Gestopt sinds 8 Oktober 2023
Toegangsprijs:
Gratis

Expositie Nanna Lahn


Van maandag 2 oktober tot en met zondag 8 oktober is in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam het werk te zien van Nanna Lahn. De expositie is te bezoeken van 12.00 -16.00 uur (woensdag en vrijdag gesloten). Toegang is gratis.


Nanna Lahn is kunstenaar en artistic researcher. Zij heeft twee bachelors en binnenkort een master in kunst. Zij heeft haar eigen praktijk en werkt daarnaast in kunsteducatie.

Nanna heeft liefde voor zowel de natuur als de kunst en onderzoekt wat beelden van de natuur vertellen over onze verhouding met de omgeving.
Onderdeel van dit onderzoek is een letterlijke deconstructie van haar eigen landschap-schilderijen waarin zij kritisch kijkt naar de invloed van beelden op onze vaak respectloze omgang met de natuur.
In de eerste week van oktober zal Nanna deze gedeconstrueerde schilderijen installeren in de toren van de Grote Kerk in Monnikendam.

Deze expositie maakt deel uit van de kunstmanifestatie Summer of Arts die van mei tot en met oktober wordt gehouden in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam.

Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan