Optredens diverse bands en een zanger in de Haven

Locatie:
Podium in de Binnenhaven, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
Haven, 1141 Monnickendam
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Vrijdag 6 Oktober - 20:00 - 24:00
Toegangsprijs:
Gratis

Op vrijdag 6 oktober wordt er om 20.00 uur afgetrapt door de Monnickendamse Troubadours Flappyie Auwurs. Zij hebben tijdens de feestweken in hun eigen theatertje de bezoekers vermaakt met hun creatieve en inspirerende liedjes. Ze worden opgevolgd door de Volkszanger Glenn Palm die een totaal andere stijl hanteert. Zijn brede repertoire bestaat zowel uit Nederlands- als Engelstalige meezingers die garant staan voor een gezellige sfeer. Onder anderen covers van René Froger, Andre Hazes, Jan Smit, Elvis Presley en de Hits van nu komen in zijn repertoire voorbij.
De termen Verbondenheid en Verdraagzaamheid krijgen echt invulling wanneer de Ilpendammer Niek Roeleveld vervolgens een half uur het podium tot zijn beschikking krijgt. Met zijn Spaanstalige liedjes heeft Niek op ParckPop in Ilpendam menig hart gestolen. Verbondenheid tussen de Waterlandse kernen en Verdraagzaamheid jegens de Spanjaarden. Inmiddels waarderen we hun muziek.
De avond wordt afgesloten door de band Serious Fun. Ze komen uit Purmerend en omstreken en spelen vooral die nummers die je al een tijdje vergeten was. Van Amy Winehouse tot de golden Earing en van Anouk naar De Dijk, hun optreden staat garant voor een avond serieus plezier.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan