Liefde voor alles - een middag met gedichten en muziek

Locatie:
DE BREEK BEZOEKERSCENTRUM EN POLDERCAFE, Oosthuizen
Adresgegevens locatie:
Etersheimer Braakweg, 1474 MV Oosthuizen
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zondag 24 September - 14:30 - 17:30
Toegangsprijs:
gratis

Op zondagmiddag 24 september presenteert Paul Bataille (1962) twee dichtbundels bij Bezoekerscentrum en Poldercafé De Breek: “Liefde voor alles” en “De weg kwijt”.
Bataille is Neerlandicus en sinds een jaar of vijf postbode in Oosthuizen. Hij is in het dorp al enigszins bekend als de schrijver van “Heb je nog dreigbrieven?” een boekje met korte verhaaltjes over ontmoetingen tijdens zijn postronde.

De liefde waar Bataille over dicht, is niet van het poezelige, romantische soort. “Nee”, zegt hij, “het gaat meer over het rauwe werk van ook in pijn om een ander te blijven geven en daarnaar te handelen. En dat je dan nooit van te voren kunt weten waar iets heengaat, en hoe je soms alleen achterblijft met niets dan je goede bedoelingen. En dat dat okee is.” In zijn tweede bundel laat hij zien dat je je rust niet in een toekomst hoeft te zoeken, maar dat die altijd hier en nu te vinden is. Ook al zijn er nooit garanties.

De bundelpresentatie wordt geopend door Melle Dotinga, Dichter des Waterlands, vriend van Bataille en net als hij lid van de ‘Derde Donderdag Dichtersgroep’ die maandelijks bijeen komt. Ook lid van die groep is de Volendamse zanger en gitarist Jacob D. Edward. Hij en Bataille, die ook zingt en gitaar speelt, zullen tijdens de bijeenkomst een aantal liedjes brengen, waaronder een paar gedichten uit de bundels die Bataille op muziek heeft gezet.
Aanvangstijd is 14.30

Een middag met gedichten en muziek en daarbij natuurlijk ook een drankje met daarbij heerlijk huisgemaakt gebak of borrelhapjes of een warme soep! Met liefde gemaakt.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan