Kunstroute 2023

Locatie:
Kerk Kwadijk, Kwadijk
Adresgegevens locatie:
Kwadijk 87, 1471 CE Kwadijk Kwadijk
Categorie:
expositie
Datum en tijd(en):
Zondag 8 Oktober - 11:00 - 17:00
Gestopt sinds 9 Oktober 2023
Toegangsprijs:
gratis

In het kader van de Kunstroute 2023, georganiseerd door het Kunstcollectief Purmerend exposeren op 7 en 8 oktober een aantal kunstenaars in de kerk van Kwadijk.
Deze kunstenaars zijn Ietsje van Arp, Yolande Paul, Simone Prins , Rob de Heer en Nynke van Zwol..
Ietsje van Arp heeft na een workshop speksteen het beeldhouwen niet meer los gelaten. Een abstract beeld maken vind Ietsje het meest spannend, ze laat zich leiden door de vorm en de lijnen die na het hakken ontstaan. Van de onzekerheid die het gaat worden toe werken naar het beeld wat op eigen benen staat, is de magie van het beeldhouwen in steen.
De kunstwerken van Simone Prins zijn geheel gemaakt van drijfhout, zelf gejut, van de Noord-Hollandse kust. Geïnspireerd door de natuur om haar heen worden het veelal vogels, vlinders maar ook krokodillen, vissen enz
De natuurlijke vormen zijn ontstaan door de elementen eb en vloed en door jarenlang over
zeebodem te hebben "gezworven" is het op een natuurlijke manier "gepolijst"!
Mooi, uniek en duurzaam!

Rob de Heer maakt heel divers werk. Hij is vooral bekend om zijn fotocollages die soms sprookjesachtig zijn, maar vaak ook onheilspellend en duister. Daarnaast maakt hij schilderijen met acrylverf en gebruikt hij bladgoud en andere mooie materialen om zijn werk diepte te geven. Voor de Kunstroute laat hij onder andere fotocollages zien uit het project "Futureland" dat hij maakt in samenwerking met Nynke van Zwol.

Nynke van Zwol en Rob de Heer zorgen bovendien nog om 12.00. 14.00 en 16.00 uur voor muzikale omlijsting en zullen een aantal liedjes op gitaar ten gehore brengen.
U ben tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom!

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan