POP-UP Galerie Waterlandse Kunstkring

Locatie:
Informatiepunt (VVV) benedenruimte , Monnickendam
Adresgegevens locatie:
Zuideinde 2, 1141VJ Monnickendam
Categorie:
expositie
Datum en tijd(en):
Donderdag 1 Juni - 11:00 - 14:00
Gestopt sinds 1 September 2023
Toegangsprijs:
Gratis

Vanaf 1 juni is de pop-up galerie van de Waterlandse Kunstkring weer open. De Stichting Promotie Waterland (SPW) heeft het souterrain van het Informatiepunt (VVV) in Monnickendam beschikbaar gesteld om werk tentoon te stellen en te verkopen. Het is een geweldige kans om lokale kunstenaars te ontdekken en hun werk te bekijken. Het meeste werk is heel betaalbaar, waardoor je misschien wel een kunstwerk mee naar huis kunt nemen!

De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11 en 14 uur. Je hoeft geen entree te betalen om binnen te komen en je kunt vrij in en uit lopen. De galerie is via een trapje naar beneden bereikbaar onder het Informatiepunt (VVV) op Zuideinde 2 in Monnickendam.

Bijzonder aan deze expositie is dat je al het werk kunt kopen en direct mee naar huis mag nemen. Je kunt het boven bij het Informatiepunt (VVV) afrekenen en laten inpakken.

Er is werk te zien van de kunstenaars Philine van der Vegte, Vera Schoone, Emmy Buys, Marian van Ewijk, Ashti Schuit, Anneke Mulder, Carolien Broersen, Christine Mooijer, Anja Teunisse, Anneke Peereboom, Jannig Kwakman, Bert Griepink, Helen Vreedeveld, Jans van Baarsen, Henny Herfst, Mieke Werners, Elize van Sonderen en Joke Trim. Alle kunstenaars hebben een unieke stijl en wonen en werken in de regio Waterland. Er zijn schilderijen, keramiek, houtsculpturen, fotografie en andere kunstvormen.

Kortom, als je op zoek bent naar origineel werk van lokale kunstenaars, dan moet je zeker een een kijkje komen nemen. Laat je inspireren of verwonderen en misschien vind je wel het perfecte stuk voor in jouw collectie!

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan