Californicated & kerplunk

Locatie:
Pop- & Cultuurpodium P3, Purmerend
Adresgegevens locatie:
17 Purmersteenweg, 1441 DK Purmerend
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zaterdag 23 September - 20:30 - 01:00
Gestopt sinds 24 September 2023
Toegangsprijs:
€19,20

Californicated
Californiacteted is een tribute aan de Red Hot Chili Peppers.De band is opgericht in 2020 en verovert sindsdien Nederland en België. Met hun energieke en indrukwekkende podiumact is het de ideale festivalact maar ook eigen shows trekken volle zalen. Elk publiek wordt meegenomen in een waanzinnige rockshow. De band doet in 2023 mee aan The Tribute : Battle Of The Bands op SBS6 en laat hier definitief zien dat ze thuis te horen op de grote podia!

De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”.

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster of Gretsch White Falcon zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

Kerplunk
Kerplunk is een Green Day tribute band. De naam van de band is een eerbetoon aan Green Day’s tweede studioalbum “Kerplunk”. Kerplunk brengt de energie en punk rock spirit van Green Day fantastisch over met lovende kritieken van dien. Ze hebben op meerdere plekken gespeeld en nu zetten ze P3 op zijn kop.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan