Kunstuitleen Uitgelicht

Locatie:
Kunsthuis Waterland, Purmerend
Adresgegevens locatie:
Peperstraat 36, 1441 BJ Purmerend
Categorie:
expositie
Datum en tijd(en):
Zaterdag 20 Mei - 15:00 - 17:00
Gestopt sinds 15 Juli 2023
Toegangsprijs:
Gratis

Van 20 mei tot en met 15 juli toont Kunsthuis Waterland een selectie van 60 bijzondere werken uit de collectie van de Kunstuitleen. Els van Loenen - fractievoorzitter van de PvdA Purmerend - opent de tentoonstelling op 20 mei om 15:30 uur. Je bent van harte welkom.

Opening Kunstuitleen Uitgelicht door Els van Loenen
20 mei 2023 om 15:30 uur
inloop vanaf 15:00 uur
Kunsthuis Waterland | Peperstraat 36 | Purmerend

Win een kunstwerk
Tijdens de tentoonstelling Kunstuitleen Uitgelicht ontvangt iedereen die de tentoonstelling bezoekt tussen 20 mei en 8 juli een kunstkanskaart. Hiermee maak je kans op een prachtig kunstwerk uit de collectie van Kunstuitleen Kunsthuis Waterland.

Elke ingeleverde kaart (een per persoon) doet mee met de trekking op 15 juli 2023 in Kunsthuis Waterland. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en kan een werk kiezen uit 8 geselecteerde kunstwerken die tijdens de opening onthuld worden.


Collectie Kunstuitleen
De collectie van de Kunstuitleen bevat ruim 1000 werken van ongeveer 300 kunstenaars, waaronder gerenommeerde namen zoals Pieter Holstein, Harrie Gerritz, Fon Klement en Corneille.

Alle beschikbare werken uit de collectie zijn op onze locatie Peperstraat 36 te zien. Het grootste deel daarvan is opgenomen in een digitale catalogus. De kunstwerken kunnen met een abonnement geleend worden.

Website organisator:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan