P3 op de camping

Locatie:
Camping in het fruit, Zuidoostbeemster
Adresgegevens locatie:
Volgerweg 86, 1461 CB Zuidoostbeemster
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zondag 9 Juli - 13:00 - 00:00
Toegangsprijs:
€21,20 - kinderen tot en met 12 jaar gratis

Programma 9 juli

P3 popt 8 en 9 juli op in de Zuidoostbeemster. Het veld achter de Intratuin aan de Purmerenderweg wordt samen met Camping in het Fruit aan de Volgerweg omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek op twee podia en creativiteit. Met optredens van de Marcel Kapteyn & the Raindogs, de P3 Huisband, Oxsener, Ted Boss & the Remains, Born a Tribe, Tenessee Studs, Disband, Herb’s Excellent Adventure, de Gillende Keukenprins, Gruppo Sportivo & Gerard Alderliefste

Natuurlijk is er ook een speciaal kinderprogramma met de voorstelling Hilaria, schminken, voorlezen en meer. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis! maar (groot)ouders, verzorgers moeten wel een kaartje kopen. Zij hebben daarmee wel toegang tot het hele programma op de zondag.

Wil je niets missen van het P3 op de Camping weekend? Verzamel dan je kampeerspullen bij elkaar want je kunt zelfs je eigen tentje opzetten in de boomgaard van Camping in het Fruit!

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan