Anne Neuteboom - Effe niet met je mening

Locatie:
Theater De Verbeelding in de Theaterzaal van P3, Purmerend
Adresgegevens locatie:
Purmersteenweg 17, 1441 DK Purmerend
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Zondag 26 Maart - 15:00 - 16:30
Toegangsprijs:
16,50 inclusief servicefee

CABARET

Waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays daar. Maar het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling…

Trouw****: “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt. Gaat op charmante wijze het gevecht aan met die innerlijke roeptoeter.”

Dagblad van het Noorden****: “Wat ze uithaalt is treffend, gedurfd, en voorzien van theatraal opgetuigde wendingen. Ze pakt je in.”

Theaterkrant – Keuze van de Criticus: “Geestige Anne Neuteboom brengt een zalige boodschap … dan blijf je ademloos in haar turbulente wereld hangen tot het spitsvondige einde.”

Volkskrant***: “Anne Neuteboom begint chaotisch, maar gaandeweg valt veel op zijn plek.”

Anne Neuteboom won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen, en in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan, die ook in De Verbeelding te zien waren. Voor het laatste werd ze, samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg, genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan