George & Eran Producties - Jihad van Liefde

Locatie:
Theater De Verbeelding in de Theaterzaal van P3, Purmerend
Adresgegevens locatie:
Purmersteenweg 17, 1441 DK Purmerend
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Zaterdag 25 Maart - 20:00 - 21:30
Toegangsprijs:
16,50 inclusief servicefee

MUZIEKTHEATER

Naar de bestseller Een jihad van Liefde van David Van Reybrouck en ook een bestseller in het theater met vijf- en viersterren recensies overladen!

Mohamed El Bachiri raakte miljoenen mensen met zijn boodschap van liefde en medemenselijkheid, nadat hij zijn vrouw verloor bij de aanslagen in Brussel van 22 maart 2016. Het autobiografische verhaal Jihad van Liefde over liefde, pijn en verzoening wordt gespeeld door acteur Mohammed Azaay en muzikaal ondersteund door het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Het boek, Een jihad van liefde, van Mohamed El Bachiri, opgetekend door David Van Reybrouck, is inmiddels meer dan 100.000 keer verkocht. Het vertelt het indrukwekkende verhaal van de Belgische metrochauffeur uit Molenbeek die zijn grote liefde en moeder van zijn drie kinderen verloor bij de terreuraanslag in de Brusselse metro. Het boek geeft uitdrukking aan Mohameds liefde, verdriet en veerkracht, net als zijn inspirerende en hoopvolle oproep om medemenselijkheid. In het tv-programma De Afspraak, werd het interview met Mohamed het best bekeken fragment ooit op de Vlaamse televisie.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan