Meezeilen op Zondag naar Marken

Locatie:
Haven Monnickendam, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
't Prooyen 6 tegenover, 1141 VD Monnickendam
Categorie:
sport
Datum en tijd(en):
Zondag 3 September - 11:00 - 17:00
Toegangsprijs:
€ 80,00 pp, kind tot 12 jaar € 40,00, kind tot 4 gratis!

3 september 2023 zeilen wij naar Marken en het Markermeer op ons mooie traditionele tjalk Zuiderzee. Het vertrek is vanaf de haven van Monnickendam en van 11.00 tot 17.00 uur ga je lekker zeilen op het Markermeer. Iedereen is welkom!
Je leert elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en daarna zetten jullie onder deskundige leiding van de bemanning gezamenlijk de zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig en iedereen die zin heeft mag het schip onder leiding van de ervaren schipper besturen.

Na de middag meer je af op het eiland Marken, hier neem je deel aan een rondleiding, die ca 1 uur duurt. Het eiland en de geschiedenis van Marken is altijd een reis waard. Na de tussenstop zeil je terug naar Monnickendam.

De prijs voor deze mooie meezeiltocht is € 80,00 per persoon inclusief ontvangst met koffie en thee en iets lekkers en lunch met versbelegde broodjes en huisgemaakte soep. Drankjes zijn exclusief, maar kunnen aan boord gekocht worden. Kinderen tot met 12 jaar betalen €40,- per persoon en kinderen tot 4 jaar gaan gratis mee.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan