Meezeilen op een Zomer-Zondag

Locatie:
Haven Monnickendam, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
't Prooyen 6 tegenover, 1141 VD. Monnickendam
Categorie:
overig
Datum en tijd(en):
Zondag 16 Juli - 11:00 - 17:00
Toegangsprijs:
€ 80,00 pp, kind tot 12 jaar €40, kind tot 4jaar gratis!

'Zuiderzee Zeiltochten' organiseert een meezeiltocht op hun mooie traditionele tjalk Zuiderzee. Het vertrek is vanaf de haven van Monnickendam en van 11.00 tot 17.00 uur ga je lekker mee zeilen op het Markermeer. Iedereen is welkom!
Je leert elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en daarna zetten jullie onder deskundige leiding van de bemanning gezamenlijk de zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig en iedereen die zin heeft mag het schip onder leiding van de ervaren schipper besturen. Bij mooi weer blijven je de hele dag op het water, maar er kan ook een tussenstop in Volendam, Marken of Edam gemaakt worden. Alles afhankelijk van waar de wind jullie brengt. Vergeet niet jou zwemspullen mee te nemen, een duik van een schip is altijd heel bijzonder!

De prijs voor deze mooie meezeiltocht is € 80,00 per persoon inclusief ontvangst met koffie en thee en iets lekkers en lunch met versbelegde broodjes en huisgemaakte soep. Drankjes zijn exclusief, maar kunnen aan boord gekocht worden. Kinderen tot met 12 jaar betalen €40,- per persoon en kinderen tot 4 jaar gaan gratis mee.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan