Grote regionale postzegelbeurs

Locatie:
wijkcentrum De Inval, purmerend
Adresgegevens locatie:
Karakietpark 16, 1444 HV purmerend
Categorie:
overig
Datum en tijd(en):
Zaterdag 4 Februari - 10:00 - 16:00
Toegangsprijs:
gratis toegang

Postzegels verzamelen? Is dat nog wel interessant en van deze tijd? Nou en of! Het verzamelen zit in ons in het bloed. Of je nu ansichtkaarten, munten of postzegels verzamelt, je hebt maar één doel en dat is juist dat ene ontbrekende object te pakken krijgen. De belangstelling voor het verzamelen van postzegels, is mede door de Coronatijd, sterk gegroeid. Postzegelverzamelaars kunnen hun hart eindelijk weer eens ophalen. Zelf op TikTok bloeien de zegels!
Voor de 53e maal organiseert de Purmerender Postzegel Ruilclub (PPRC) de jaarlijkse grootste regionale postzegelbeurs van Noord Holland. Zaterdag 4 februari is iedere verzamelaar, jong of oud, ervaren of beginnend, van harte welkom in wijkcentrum ‘De Inval’, Karekietpark 16, 1444 HV Purmerend. De zaal is open vanaf 10.00 uur, toegang en parkeren gratis.
Tevens is er de mogelijkheid om uw verzameling te laten taxeren. Er zijn veel handelaren aanwezig met postzegels uit Nederland en vele landen in Europa en daarbuiten, losse postzegels, series, brieven, fdc’s en stockboeken. Er is ook volop gelegenheid om weer eens ouderwets postzegels te ruilen.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan