Muziekcafé met Neil Young Coverband

Locatie:
Adresgegevens locatie:
Purmersteenweg, 1441DK Purmerend
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Vrijdag 27 Januari - 20:30 - 23:00
Toegangsprijs:
7,5

Neil Young Coverband

Met de start in 2005 is de Neil Young Coverband in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Neil Young tributes van Nederland.

De Neil Young Coverband weet met leadzanger Dirk Zeeman de sound dicht te benaderen. Dit in combinatie met passie en een sterke podiumpresentatie, heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit.

Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Old Man, Hurricane en Harvest voorbijkomen, maar ook minder bekend maar prachtig werk uit het oeuvre van Neil Young.

Huisband

Naast Neil Young Coverband staat natuurlijk ook de huisband weer op het podium. Heb je zin om mee te spelen of te zingen ? Dat kan. Ben je instrumentalist dan kan je twee keer meespelen met de huisband ben je vocalist dan krijg je altijd een oefenmoment een week voorafgaand aan het optreden.Meer info, inschrijven of een complete setlijst ontvangen ? Mail naar productie@p3purmerend.nl en je krijgt alle informatie.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan