Tino Martin en band

Locatie:
Adresgegevens locatie:
Purmersteenweg, 1441DK Purmerend
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Vrijdag 21 April - 22:00 - 01:00
Loopt nog tot Zaterdag 22 April
Toegangsprijs:
44,20

Het voorprogramma vanaf 21:00 wordt verzorgd door John Keyer en Barry Brand

Al vroeg kwam Tino Martin in aanraking met het artiestenvak. Op 14 jarige leeftijd stond hij voor het eerst op de planken in de strandtent van zijn oom en tante. In 2002 nam hij deel aan de Soundmixshow van Henny Huisman, hier zong hij ‘This is the moment’ van Rene Froger en werd uiteindelijk tweede. Daarna deed hij mee met de talentenjacht Idols die hij helaas niet had gewonnen. Tino besloot om zich te gaan richten op zijn eigen sound. Hij tekende een meerjarig platencontract bij Studio One.

Vanaf dat moment werkte hij aan zijn eigen repertoire. In 2014 brak Tino pas echt door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en ontving hij een Edison Award voor zijn album, de plaat stond wekenlang in de Top 10. De single ‘Toch zal ik altijd aan je denken’ werd in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify.

In 2015 nam Tino een duet op met Dries Roelvink, genaamd Plaatje van een vrouw. In datzelfde jaar stond hij weer met een eigen show op de planken in de Schouwburg van Amstelveen. Met zo’n 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album ‘Jij liet me vallen’. In mei 2016 trad hij op in de HMH en werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. In 2017 en 2018 stond Tino meerdere malen voor zo’n 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en gaf hij een uniek concert op Ibiza.

Na zijn meest recente album ‘Later komen pas de tranen’ is hij nu ook klaar om P3 te veroveren!

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan