Knutselen voor sinterklaas (+ zo 4 dec)

Locatie:
Waterlandsmuseum de Speeltoren, Monnickendam
Adresgegevens locatie:
2 Noordeinde, 1141AM Monnickendam
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Zaterdag 3 December - 11:00 - 17:00
Gestopt sinds 4 December 2022
Toegangsprijs:
normaal

KNUTSELEN VOOR SINTERKLAAS
Kinderen die van knutselen houden kunnen in Waterlandsmuseum de Speeltoren op de valreep nog iets moois voor Sinterklaas maken of hem nog gauw een brief schrijven.
Op de vooravond van het gezellig avondje kunnen kinderen in de Juniorzaal van museum de Speeltoren komen kleuren, knutselen of schrijven. Er liggen allerlei leuke materialen klaar waar je gratis mee aan de slag kunt gaan. Je mag je werkje mee naar huis nemen of je brief in de speciale brievenbus doen voor Sinterklaas!
Aan de hand van duidelijke voorbeelden kunnen de grotere kinderen een pop-up kaart maken en daar een wens voor Sinterklaas op schrijven of een Pietje in elkaar knutselen. Voor de jongere crea-kids zijn er vlaggetjes en kleurplaten met Pietjes die de Speeltoren beklimmen.
Wist je dat de Juniorzaal voor Sinterklaas een hele dierbare plek is? Hij heeft hier namelijk, in het Ontdekhuisje, vaak overnacht als hij in Nederland was! Door het risico van corona kan dat helaas nu niet meer. Kom helemaal in de sinterklaassfeer en kijk maar eens goed naar waar het bed van Sinterklaas heeft gestaan! Zou zijn slaapmuts er nog liggen?
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen op zaterdag en zondag in de Juniorzaal terecht. Je moet wel een entreekaartje kopen en er is geen professionele begeleiding aanwezig.
Entree kinderen € 2,50 (4 t/m 11 jaar), € 3,50 (12 t/m 17 jaar), volwassenen € 5 of gratis met een museumkaart. Waterlandsmuseum de Speeltoren, Noordeinde 2-4, Monnickendam. 0299-652203. Openingstijden zaterdag en zondag: 11.00 – 17.00 uur.
Zie ook www.despeeltoren.nl of op FB en Instagram @despeeltoren

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan