Tim Voors Boekpresentatie "Noorderlichtlopers", inclusief optreden "Das Band"

Locatie:
Broeker kerk, Broek in Waterland
Adresgegevens locatie:
Kerkplein 13, 1151 AH Broek in Waterland
Categorie:
cultuur
Datum en tijd(en):
Donderdag 1 December - 19:00 - 22:00
Toegangsprijs:
€ 7,50 inclusief drankje

Fontaine Uitgevers presenteert het nieuwe boek van Tim Voors ‘Noorderlichtlopers’. Tim’s derde boek gaat over zijn wandelavonturen over het Kungsledentrail in het Zweedse Lapland. Het pad doorkruist Europa’s laatste wildernis, tussen de rendieren en onder het Noorderlicht.

Wildernis
In zijn derde boek reist Tim Voors niet naar de andere kant van de wereld, maar bezoekt hij het laatste stuk echte wildernis van Europa. Op nog geen vier uur vliegen vanaf Schiphol begint hij met wandelvriendin Sunny aan de Kungsledentrail, een route van ruim 400 kilometer door Lapland. Op hun pad treffen ze rendieren, zien ze het noorderlicht en ontmoeten ze bijzondere mede-hikers met elk een eigen verhaal. In woord en beeld neemt Tim de lezer mee op deze magische reis door Noord-Zweden en inspireert tot het zetten van die eerste stap op weg naar vrijheid en avontuur.

Das Band
Het is ook mogelijk een gesigneerd boek te kopen of een van de originele lino prints uit het boek. Tijdens de boekpresentatie zal Tim’s Boyband ook een aantal nummers uit hun laatste show opvoeren: Das Band Greatest Hits World Tour.
Geniet mee en laat je inspireren!

Kaartverkoop via www.broekerkerk.nl

Website organisator:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan