Yves Berendse met band, Billy Dans, John Keyer en Barry Brand

Locatie:
Adresgegevens locatie:
Purmersteenweg 17, 1441DK Purmerend
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zaterdag 4 Maart - 22:00 - 01:00
Gestopt sinds 5 Maart 2023
Toegangsprijs:
29,20

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia!
Hij kreeg in 2016 de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer. Hij stond in een uitverkocht Tushchinski Theater en Caprera. In 2020 bracht hij het zomerse nummer ” laat het Los” en gooide hij hoge ogen met zijn online Yves’ Home Sessions. In Juli 2021 lanceert Yves zijn nieuwe single ‘Hoe Kan Het’. Een uptempo nummer geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf en geproduceerd door Justin Pieplenbosch. “De release van de single ‘Hoe Kan het’ voelt als een nieuw hoofdstuk. Hij treedt live op samen met zijn band.

De altijd goedlachse blonde Amsterdamse rapper/ songwriter Billy Dans is geboren en getogen in de Jordaan en kreeg die muziek van Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en Tante Leen met de paplepel kreeg ingegoten. Hij bracht verschillende singels uit zoals: ‘Beach Vibe’, ‘Ibiza’ en ‘Hazes’. Ook als songwriter timmert hij aan de weg en schreef hij vele hits zoals voor Mart Hoogkamer en Donnie (Bieber van de kroeg), Tino Martin (Zij Zal Er Altijd Zijn), Jan Smit (Hé Mooie Meid) en vele anderenZijn ultieme droom is een grote show in zijn stadje Amsterdam, maar tot die tijd bouwt hij door aan zijn carrière als songwriter en rapper.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan