Sjors van de Panne

Locatie:
Keyserkerk, Middenbeemster
Adresgegevens locatie:
Middenweg 148, 1462 HL Middenbeemster
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zondag 26 Februari - 15:30 - 18:00
Toegangsprijs:
24,20

De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek Sjors van der Panne is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Sjors zingt tijdens zijn shows voornamelijk eigen repertoire en daarnaast Nederlandstalige klassiekers. Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos. Hij is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij oa Tijd voor Max, HLF8, Koffietijd. Hij was ook te bewonderen in De Slimste Mens.

Sjors scoorde in 2021 een dikke hit met het door hem en Janos Koolen geschreven “Dan maken we het land”. Onlangs verscheen de EP van Mannen huilen niet. Hij tourde met de gelijknamige theatershow samen met collega Tommie Christiaan door het hele land en gaf een reeks concerten met Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Renée van Wegberg en Beatrice van der Poel. Ook nam hij een prachtige duet “Hier is een stad gebouwd” op met Edsilia Rombley geschreven door Huub Oosterhuis.

Op 2 december aanstaande verschijnt zijn nieuwe single ´Dan raak ik jou niet kwijt´. Naast de nieuwe single werkt Sjors momenteel aan een nieuw album. De songs zijn van eigen hand en geïnspireerd door de Franse popmuziek.

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan