Tess Merlot | Concert in de Kerk

Locatie:
Keyserkerk, Middenbeemster
Adresgegevens locatie:
Middenweg 148, 1462 HL Middenbeemster
Categorie:
muziek
Datum en tijd(en):
Zondag 29 Januari - 15:30 - 17:30
Toegangsprijs:
24,50

Franse Chansons, je kan er niet omheen! Het succes van het Franse levenslied smaakt naar meer. Vandaar dat we Tess Merlot weer hebben weten te strikken. Ze zingt op zondag 29 januari met haar onweerstaanbare Joie de Vivre de mooiste Chansons in de Keyserkerk in de Middenbeemster.

Tess maakte al op jonge leeftijd kennis met het France chanson. “De eerste keer dat ze Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in. Daarna kreeg het Franse levenslied op geheel eigen wijze een prominente plek in haar leven. Ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originele werken van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk.

Onlangs verscheen haar album Laissez-Moi met daarop o.a. een zeer persoonlijk nummer over de scheiding van haar ouders maar ook het vrolijke L’Histoire d'Amour. Haar muziek mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook robuust zijn, grotesk. Een heerlijke stem en dito muziek, daar mag best een glaasje wijn bij gemorst worden…

Website organisator:
E-mail adres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:
Mogen wij je gegevens gebruiken?
Sommige onderdelen van de site zijn alleen bruikbaar wanneer je cookies toestaat
Alle cookies toestaan