ook archief doorzoeken
05 Mei 2011 - 100.000ste bezoeker op onze website !!

Donderdag 5 mei 2011

100.000ste bezoeker van onze website !!


Een bijzondere mijlpaal is bereikt in het bestaan van de website met de Waterlandse evenementenkalender: www.waterlandseevenementen.nl (of www.spwe.nl).

De 100.000ste bezoeker van onze website is genoteerd !!!

Dat magische aantal is bereikt na 4 jaar en 2 weken. Een gemiddelde van zo'n 25.000 bezoekers per jaar. Een uitermate groot succes voor en lokale/regionale website.
In die  maanden hebben de bezoekers in totaal ruim 475.000 keer op een evenement geklikt om de bijzonderheden of aankondigingen te lezen of om de persfoto te bekijken. Dat betekent dat elke bezoeker per keer bijna 5 evenementen bekijkt.

Wij zijn natuurlijk onverminderd trots en vereerd met zoveel belangstelling. Hieruit blijkt dat er grote behoefte is aan een digitaal overzicht van alle leuke evenementen in ons mooie Waterland. De nieuwsbreif waarmee begin dit jaar een start is gemaakt heeft onder meer bijgedragen aan dit succes. Op dit moment krijgen zo'n 1300 emaildadressen wekelijks een overzicht van de evenementen voor de eerstkomende 10 dagen.

Steeds meer organisatoren vinden onze website om hun evenementen aan te melden. Ook wordt onze website steeds meer door mensen uit de regio bezocht. Maar ook van buiten de regio. Zelfs e-mails uit het buitenland moeten we beantwoorden.

De evenementen-website is een belangrijke peiler onder de sinds kort actieve website van de Stichting Promotie Waterland: www.onswaterland.nl.

De activiteiten van de SPWE zullen binnenkort worden overgedragen aan deze nieuwe stichting. De promotionele activiteiten van Waterland worden zo nog meer gebundeld en geco÷rdineerd.

Ook de Stichting Promotie Waterland blijft er naar streven om alle organisatoren van evenementen gratis te bedienen met de aankondigingen via www.waterlandseevenementen.nl.

Wilt u ons initiatief en onze bevlogenheid financieel of anderszins ondersteunen, neem dan telefonisch contact op of via het contactformulier op de website of via het Infomatiepunt Waterland. Bel naar Anna Pauzenga, telf. 0299-820046.<<< Overzicht

Nieuwsbrief

Evenementen overzicht Waterlandse kernen
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Nieuws
Informatie SPWE
Archief
Kennis en Materialenbank
Evenement aanmelden
Deelnemer aanmelden
Links
Contact