ook archief doorzoeken
02 Apr. 2011 - Informatiepunt Waterland feestelijk geopend!

Informatiepunt Waterland feestelijk geopend!

Op zaterdag 2 april heeft de officiële opening van Informatiepunt Waterland plaatsgevonden. Zo'n 80 genodigden waren getuigen van de opening, die door Nard Jansen, voorzitter van de SPW, Ron Manuel, directeur van de Algemene Woningbouwvereniging Monnickendam, werd verricht. Na het doorknippen van het bekende lint, was er de release van een nieuw Waterlands lied, speciaal voor deze gelegenheid geschreven door stadstroubadour Vincent Koerse.

Op zondag 3 april kan iedereen die geïnteresseerd is tijdens de Open Dag van 11:00 tot 17:00 uur kennismaken met het nieuwe visitekaartje van Waterland. De Open Dag valt samen met de Vlootdag, die in de haven van Monnickendam georganiseerd is.

Informatiepunt Waterland is vanaf 21 maart al onofficieel in gebruik genomen, zodat de medewerkers hebben proefgedraaid en kinderziektes zijn opgelost. Het informatiepunt wordt zeven dagen per week van 10:00 uur – 17:00 uur bemensd door vrijwilligers uit alle kernen van Waterland, die speciaal hiervoor hebben deelgenomen aan enkele opleidingsdagen. Zij worden aangestuurd en ondersteund door directeur Anna Pauzenga, het boegbeeld van de stichting.

Over Stichting Promotie Waterland
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland al sinds oktober 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen.

SPW wordt deels gefinancierd door Gemeente Waterland en Waterlandse ondernemersverenigingen. De overige inkomsten komen van donateurs, uit giften en van initiatieven die geld opbrengen. Ondernemers hebben immers het meeste baat bij grotere bestedingen van inwoners en meer bezoekers in Waterland. Uiteindelijk profiteert iedereen ervan, want Waterland krijgt hiermee een beter leef-, verblijf- en ondernemersklimaat.

<<< Overzicht

Nieuwsbrief

Evenementen overzicht Waterlandse kernen
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Nieuws
Informatie SPWE
Archief
Kennis en Materialenbank
Evenement aanmelden
Deelnemer aanmelden
Links
Contact