ook archief doorzoeken
Informatie

 

 

De Stichting Promotie Waterland (SPW)

De Stichting Promotie Waterland beheert sinds 2011 deze website die oorspronkelijk in 2006 is opgezet door de Stichting Promotie Waterlandse Evenementen (SPWE). De SPWE en daarmee de Evenementenkalender is in 2011 onderdeel geworden van de Stichting Promotie Waterland (SPW) en draagt bij aan de promotie van de door stichtingen, buurt- en sportverenigingen en particulieren georganiseerde evenementen.

Het bestuur

Het bestuur van SPW wordt op dit moment gevormd door de volgende personen

  • Han Bolluyt, voorzitter
  • Trees Zetzema, penningmeester
  • Janine Klein, secretaris
  • Erwin van Altena, alg. bestuurslid
  • Claudia Meij, alg. bestuurslid

Denise van de Akker is tijdelijk coördinator van de Informatiepunten in Monnickendam en Marken

De doelstellingen

Voor de doelstellingen van de Stichting Promotie Waterland wordt verwezen naar de officiële website van de stichting: www.onswaterland.nl.

Wat houdt de Evenementenkalender in?

De Evenementenkalender is een verzameling van de evenementen, die door iedere sport- of buurtvereniging, stichting of particulieren worden opgegeven. We willen uiteraard wel zoveel mogelijk evenementen op de kalender, zodat de kalender een volledig beeld geeft. Het is dus erg belangrijk dat evenementen allemaal én tijdig worden aangemeld!

De Evenementenkalender staat op zichzelf en komt niet in de plaats van de publiciteit, die elke organisatie van evenementen zelf gaat verzorgen. De kalender moet op die publiciteit een aanvulling zijn. Van de evenementen vermelden we de datum (of data), naam of titel en een korte omschrijving, de locatie en een evt. toegangsprijs. Omdat we evenementen soms ver vooruit publiceren, moet er altijd rekening mee worden gehouden dat de gemeentelijke vergunning nog niet rond is. Even contact opnemen met de organisatie wordt daarom altijd aangeraden.

De Evenementenkalender wordt in vier vormen gepubliceerd:
1. op deze website
2. wekelijks (op woensdag) in een nieuwsbrief worden de evenementen van de volgende 10 dagen verzonden (verzonden aan ruim 3.200 email-adressen). Men kan zich voor de nieuwsbrief abonneren en afmelden.
3. De evenementen worden ook op de evenementenpagina van VVVWaterland.nl geplaatst. BTLH brengt per jaar enkele seizoenskalenders uit waarop deze evenementen worden vermeld.

Het is ook mogelijk dat organisaties in de regio Waterland hun evenementen aanmelden. De regio bestaat naast de kernen behorende tot de Gemeenten Waterland ook uit de gemeenten Landsmeer, Purmerend, Beemster, Zeevang en Edam-Volendam. Die evenementen zijn dan te vinden op een aparte menupagina van deze website.

Meedoen aan de Evenementenkalender kan altijd en is volledig gratis.

Om wat voor evenementen gaat het en hoe kunnen die worden gemeld?

We vermelden alleen de bijzondere evenementen. Dus niet het wekelijkse klaverjasavondje en kerkdiensten of de maandelijkse bingo. Voor exposities is in het menu rechts een aparte button opgenomen. Als je die aanklikt verschijnen de exposities in de regie gesorteerd op startdatum.

Hetzelfde geldt ook voor (éénmalige) cursussen, (yoga)lessen, workshops, etc. Het gaat dus om evenementen, die uniek zijn. Maar wanneer er bijv. van een toneelstuk meer voorstellingen zijn, worden die weer wel vermeld.

We willen bij voorkeur dat u een evenement op deze website meldt met behulp van de aanmeldingspagina. U kunt dan tevens extra informatie toevoegen, zoals bijv. persberichten en ook een foto. De publicaties in kranten en andere media zijn afgeleid uit de kalender op deze website (m.u.v. de evenementen in de regio).

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Evenementen overzicht Waterlandse kernen
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Evenementen overzicht Regio Waterland
Nieuws
Informatie SPWE
Archief
Kennis en Materialenbank
Evenement aanmelden
Deelnemer aanmelden
Links
Contact